header
Tüccar, Milletin Emeği ve Üretimini Kıymetlendirmek İçin, Eline ve Zekasına Emniyet Edilen ve Bu Emniyete Liyakat Göstermesi Gereken Adamdır.
M.K.ATATÜRK
M E N Ü
  • Meclis Kurulu
  • Yönetim Kurulu
  • Disiplin Kurulu
  • Personel
  • Tarihçemiz
  • Bültenler
  • Üyeler
  • Linkler
  • Laboratuar
  • Duyurular
  • Üye Kayıtları
  • Diğer Linkler
  • İletişim

• DUYURULAR
    Üye Aidat Borçları.
    Balkanlarda Güneydoğu Avrupa Ağı Projesi
    Lüleburgaz Belediye Başkanlığından Duyurulur...
    Balkanlarda Güneydoğu Avrupa Ağı Projesi

IPA Türkiye Bulgaristan Sınır Ötesi İşbirliği Programı (2007-2013) kapsamında hazırlanmış olan " South East Network on Balkans (Balkanlarda Güneydoğu Avrupa Ağı) adlı proje, programın yönetim otoritesi olan Bulgaristan Bölgesel Kalkınma ve Bayındırlık Bakanlığı tarafından 21 Haziran 2011 tarihinde kabul edilmiştir. Küçük ve orta ölçekli işletmeler üzerine çalışan ulusal kuruluş " National Association of Small and Medium Business " ın lider ortak olduğu Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz İş Adamları Derneği' nin ortak olduğu projenin öncelik konusu, ekonomik ve sosyal uyumdur.

Genel amacı, insan kaynaklarının kalitesini arttırmak, girişimciliği teşvik etmek, küçük ve orta büyüklükteki işletmeler arasındaki rekabeti arttırmak, işletmelerin sınır ötesi bölgede uygun işler gerçekleştirerek sürdürülebilir sosyo ekonomik kalkınma yaratmaya yönelik katkılarını arttırmak olan proje kapsamında 29-30 Eylül 2011 tarihlerinde Lüleburgaz Ezgi Resort Otel'de konusunda uzman yönetiminde " Stratejik Planlama Eğitim Semineri"düzenlenecektir.

Lüleburgaz ve çevresinde faaliyet gösteren  küçük ve orta ölçekli işletme temsilcileri, yerel otorite ile çevre ilçelerin yerel otorite temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek seminer programı bir bütün olup, program süresince katılımcıların herhangi bir görev veya iş yapmaları verimliliğini doğrudan etkilemektedir. İş programlarının buna göre ayarlanması tavsiye edilir.

Kurum/İşletme/STK'nızı temsilen katılacak şahsın;
    Ad-Soyad
    Meslek
    Kurum/İşletme/STK'daki görevi
    Telefon Numarası

E-mail adresini içeren bilgilerin 13 Eylül 2011 tarihine kadar, tarafımıza iletilmesi rica olunur.
    İÇERİKLE İLGİLİ FOTOĞRAFLAR
    Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2013 Perşembe, 18:31