tren

Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak amacıyla, Cumhurbaşkanlığımızca açıklanan, Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesinde katılımcı banka olarak yer aldı.

KOBİ’lerin ülke ekonomisine sağladığı katma değerin bilinciyle, esnafın ve küçük işletmelerin ihtiyaçlarına kolay, hızlı ve uygun maliyetle çözüm sunmayı öncelikleri arasında gören DenizBank, bu amaçla TOBB öncülüğünde yeni bir anlaşmaya imza attı.

TOBB ve KGF desteğinde yıllık yüzde 7,5 faiz oranı ile kredi kullandırıp, KOBİ’lere nefes aldıracak. Kredinin, 2020 senesinde 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, geri ödemesi ise 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak.

Lüleburgaz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var ile Denizbank Lüleburgaz Şubesi Müdürü Ayhan Dinçer gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından;

Üye işletmelerimizin finansman ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Oda ve borsalarımızın katkı sağladığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Nefes Kredisi yeniden devreye alındığı bildirildi.

Borsamıza kayıtlı üyelerimizden cirosu 0-3 milyon TL olan işletmelerin 50,000 TL’ye kadar finansman imkanından faydalanabileceklerini belirterek projenin tüm Lüleburgaz ve Vize İlçeleri Kobilerine hayırlı olmasını dilediler.

Bilgi Notu: Nefes Kredisi Kampanyası süresince yoğunluğu azaltmak ve üyelerimize daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla; Lüleburgaz ve Vize şube çalışma saatleri 09.00-17.00 arasında olacak şekilde yeniden düzenlendi.